۶ بهمن ۱۴۰۴، ۱۴:۰۵

خوزستان از چهارشنبه درگیر بارش و طوفان می‌شود

خوزستان از چهارشنبه درگیر بارش و طوفان می‌شود

اهواز - سامانه بارشی همراه با رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید از چهارشنبه به خوزستان می‌رسد.

محمد سبزه‌ زاری مدیرکل هواشناسی استان خوزستان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی گفت: امروز و فردا جو پایدار بر اغلب نقاط استان حاکم است و غبار صبحگاهی در شهرهای صنعتی و مه یا مه رقیق صبحگاهی و شامگاهی در اکثر مناطق به ویژه جاده‌های مواصلاتی رخ خواهد داد.

وی افزود: از امروز تا چهارشنبه روند افزایش دما ادامه دارد اما از اواخر روز چهارشنبه استان تحت تأثیر سامانه بارشی قرار می‌گیرد که تا جمعه، به‌ ویژه پنجشنبه، موجب رگبار و رعد و برق، وزش باد متوسط تا نسبتاً شدید، ریزش تگرگ در نقاط مستعد و بارش برف در ارتفاعات خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی بیشترین میزان بارش را در بخش‌های شمالی، شرقی، جنوب شرقی و ارتفاعات استان پیش‌بینی کرد و از مواج و متلاطم بودن شمال خلیج فارس در امروز، چهارشنبه و پنجشنبه خبر داد.

وی درباره وضعیت دما در ۲۴ ساعت گذشته اعلام کرد: هویزه با ۱۸.۳ درجه گرم‌ترین و دزپارت با ۱.۲ درجه سردترین نقاط استان بودند؛ دمای اهواز نیز بین ۷.۲ تا ۱۶.۵ درجه سانتی‌گراد نوسان داشت.

کد خبر 6732169

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha